Wednesday, December 30, 2009

Selamat Tahun Baru..Happy New Year..err..dlm bahasa arab tak tau..haha

Di ruang yg sempit ni gua nak ucapkan Selamat Tahun Baru kpd rakan-rakan seangkatan yg membesar dgn gua dr zaman takde bulu hingga la smpai dh berjambang dan berjanggut..haha..
Masuk je awal tahun genap la 9 tahun detik-detik berpeluh kita mendaftar kt Mans dulu(kot salah betulkan). Fuh..lame tu..Pantas mase berlalu.Mase daftar tu Katak dgn Wak takde lg..(diorg second intake..haha)Dulu muka Pak Cik Tramco mcm budak2 je..Skang dah jambu..Dulu muka Pak Mat Tempe lg skema.Siap sikat belah tepi..hahaha..Skang muka dah mcm bapak org.Muka gua gak maintain suci dan stlyo..haha

Ok..gua taknak mencarut byk2..tahun 2009 tlh mempalitkan kenangan pd kita semua.Kenangan ape?Tentunya IFTOR 2009.Majlis berbuka puasa merangkap reunion secara tak rasmi.Time ni la baru korang terkejal tgk fizikal Bad setelah beberapa tahun tak pnh jumpa Bad.Time ni la perut korang cramp tgk muka stlyo bdk2 laki second generation i'dadi..haha..Dan byk lagi reunion2 tak rasmi yg korang anjurkan sesame sendiri tanpa mempelawa sahabat lain dgn niat nak mengumpat sahabat lain..haha..

Tahun 2010 tentunya tahun yg lebih mencabar dr 2009. Ape yg mencabarnye? Tak tahu la..wait n see..ahh..tahun2 sudah pon korang ckp tahun dpn tu mst lagi mencabar dr tahun sebelumnyakan..Tu sume ayat2 New Year la..Gua dh minum teh tarik dlu dr korang.

So, dgn harapan setinggi Gunung Angsi gua mengharapkan yg terbaik utk kita semua. Semangat utk memperbaiki diri dan segala mcm kebaikan.Jgn buat mcm semangat MASKAN.Zon RTJ semangat la korang nk menang.Masuk peringkat negeri hancus..haha

Gua dh byk mencarut dh ni.Tak byk pon psl Tahun Baru. Saje je gua nak menyempitkan ruang blog ni.Nak padatkan rak2 buku kt sini..haha..Terima kasih kerana membaca dan memberi sokongan yg bertubi2 kpd blog ni..

Akhir kata..
Selamat Tahun Baru
Maaf Zahir Batin

Terimalah
ya-walad.blogspot.com versi 2010..haha

Gerak dulu!

1 comment:

pelangi petang said...

hidup vespajobot..yg mantain suci..hahah